ejendomme til salg Los Monteros Marbella

ejendomme til salg Los Monteros Marbella

Huse og lejligheder til salg i Los Monteros

Bloggen her handler om ejendomme til salg i Los Monteros. Vi vil gerne vise hvilke muligheder der er fra luksus villaer i Los Monteros og Bahia de Marbella til lejligheder og rækkehuse. Ejendomsmægler firmaet Innovative Property er sikkert den ejendomsmægler i Marbella som har solgte de største antal af boliger til skandinaver i dette område i gennem de sidste 5 år og kan virkelig hjælpe dig finde en god bolig og forhandle en god pris med ejeren. Bloggen her vil have links til store databaser med ejendomme til salg og også links til videos og salgs-opstillinger af lejligheder og villaer. Los Monteros er et luksus område som ligger kun 5 minutter fra centrum af Marbella og har gode strander og også tre golf baner Rio Real, Santa Clara Golf og Marbella Golf Club. Vi har også den eksklusive 5 stjernet Hotel Los Monteros med strandklubben. De som Los Monteros ikke har er mange restauranter eller supermarkeder os v, og borset fra strandklubben og klubhuset på de forskellige golf klubber er der ikke flere restauranter. Til gengæld er vi kun fem minutters kørsel fra alle de restauranter i Marbella by og La Canada butikcenter.

Penthouse Lejlighed til salg Los Monteros

lejligheder Los MonterosOprettet af Gary Stevenson søn, april 29, 2018 20:04:22
En super penthouse lejlighed til salg i Lomas de Los Monteros Spanien med hele top etagen , 3 soverum og tre bad med panoramisk hav udsigt. Vi har mange gode lejligheder til salg i Los Monteros send os en email og bede om en opdaterede liste.
gs@boligerispanien.dk . tlf. 00 34 635545451
  • Kommentarer(0)//bolig-los-monteros-marbella.puntadeleste-realty.com/#post5

Penthouse lejlighed i Los Monteros Marbella

lejligheder Los MonterosOprettet af Gary Stevenson ons, januar 04, 2017 00:44:06
Se disse super penthouse lejligheder til salg i Marbella direkt fra banken. Pris reducerede med over 60%.

PENTHOUSE LEJLIGHEDER TIL SALG PRIS REDUCEREDE MED OMKRING 60%


Penthouse med 3 soveværesler SOLGT

Se flere billeder, tegninger og info her! Penthouse i Los Monteros

Se bolig i Los Monteros til salg her!

  • Kommentarer(0)//bolig-los-monteros-marbella.puntadeleste-realty.com/#post3

lejligheder fra bannken i Los Monteros

lejligheder Los MonterosOprettet af Gary Stevenson ons, januar 04, 2017 00:36:18
Nye lejligheder i Los Monteros direkt fra banken. Lejlighederne har enten to eller tre soværelser og er af god kvalitiet. Priserne er blevet reduceret med omkring 60% og her får man rigitg meget bolig for penge specielt i Marbella. Los Monteros er et top område i Marbella og Spanien med flere huse til salg til over €4 millioner euros.

Ring til os for, at faa en opdaterede liste over boligerne.


SE MER INFO OM DISSE LEJIGHEDER TIL SALG I LOS MONTEROS HER!  • Kommentarer(0)//bolig-los-monteros-marbella.puntadeleste-realty.com/#post2

lejligheder i Los Monteros til salg

lejligheder Los MonterosOprettet af Gary Stevenson ons, januar 04, 2017 00:12:04
Super lejligheder til salg i Los Monteros Marbella direkte fra banken. her har vi flere lejligheder med to og tre soveværelser og allesammen med fantastisk hav udsigt.
Her har vi muligheden for at købe utrolig meget lejlighed for penge. Der er også flere Penthouse lejligheder til salg og de ser fantastisk ude som en investering på Costa del Sol.

PRISER FRA OMKRING: €189.000 2 Soveværelser
SE MERE INFORMATION OG BILLEDER OM DISSE LEJLIGHEDER I LOS MONTEROS HER!

  • Kommentarer(0)//bolig-los-monteros-marbella.puntadeleste-realty.com/#post1