ejendomme til salg Los Monteros Marbella

ejendomme til salg Los Monteros Marbella

Huse og lejligheder til salg i Los Monteros

Bloggen her handler om ejendomme til salg i Los Monteros. Vi vil gerne vise hvilke muligheder der er fra luksus villaer i Los Monteros og Bahia de Marbella til lejligheder og rækkehuse. Ejendomsmægler firmaet Innovative Property er sikkert den ejendomsmægler i Marbella som har solgte de største antal af boliger til skandinaver i dette område i gennem de sidste 5 år og kan virkelig hjælpe dig finde en god bolig og forhandle en god pris med ejeren. Bloggen her vil have links til store databaser med ejendomme til salg og også links til videos og salgs-opstillinger af lejligheder og villaer. Los Monteros er et luksus område som ligger kun 5 minutter fra centrum af Marbella og har gode strander og også tre golf baner Rio Real, Santa Clara Golf og Marbella Golf Club. Vi har også den eksklusive 5 stjernet Hotel Los Monteros med strandklubben. De som Los Monteros ikke har er mange restauranter eller supermarkeder os v, og borset fra strandklubben og klubhuset på de forskellige golf klubber er der ikke flere restauranter. Til gengæld er vi kun fem minutters kørsel fra alle de restauranter i Marbella by og La Canada butikcenter.

Søg boliger i Los Monteros Marbella

ejendomme i Los MonterosOprettet af Gary Stevenson søn, april 29, 2018 20:14:18


Søger du bolig til salg i Los Monteros Marbella. Vi har mange super lejligheder og villaer til salg i området. Klik på linken nedenunder og søge blandt mange huse og lejligheder i Los Monteros.
  • Kommentarer(0)//bolig-los-monteros-marbella.puntadeleste-realty.com/#post6

Søg ejendomme i los monteros her

ejendomme i Los MonterosOprettet af Gary Stevenson man, januar 16, 2017 00:48:33

Søg ejendomme til salg i Los Monteros her!

  • Kommentarer(0)//bolig-los-monteros-marbella.puntadeleste-realty.com/#post4

Ejendomsmægler Marbella og Los Monteros

ejendomme i Los MonterosOprettet af Gary Stevenson ons, januar 04, 2017 00:02:08


Besøg vores webside og vælger mellem flere hundrede boliger i Los Monteros, Rio Real , Santa Clara og resten af Marbella og den vestlige Costa del Sol.

Ejendomsmægler på Costa del Sol her!

  • Kommentarer(0)//bolig-los-monteros-marbella.puntadeleste-realty.com/#post0